Vådlakering

Hvis pulv​erlakering ikke er muligt, eller hvis der stilles særlige krav til farver eller finish, er vådlakering den rigtige løsning. Farveudvalget er væsentligt større inden for vådlakering og der er flere forskellige malingstyper, der kan anvendes. Vådlakering kan anvendes på metal, mens emner af træ og plastik altid skal vådlakeres. Det samme gælder elektroniske apparater og andet særligt udstyr, som ikke kan tåle den hårde hærdning ved pulverl​akering.

​Et moderne lakeringsanlæg tæt på Odense

​Hos P. E. Andreassen A/S har vi mange års erfaring med vådlakering. Vi har et topmoderne udstyr til at arbejde med vådlakering, og vort fuldt automatiserede maleranlæg har en kapacitet på 10.000 m2 i døgnet. Vi kan arbejde med de store emner. Faktisk kan vi i vore anlæg arbejde med emner på op til 4 meters brede og 3½ meters højde og af en længde på helt op til 16 meter. 

Vore medarbejdere er naturligvis opmærksomme under selve lakeringen, for eksempel hvad angår afdækning, så vi sikrer, at du som kunde altid kan regne med, at resultatet af lakeringen har den højest mulige kvalitet.

Vådlakering kan også anvendes til brugte ting

​En vådlakering kan også anvendes til at forny gamle ting. Det kan være gammelt inventar på virksomheden eller andre elementer, som trænger til et nyt look. Forhør dig nærmere hos os og hvilken lakeringsform der er den mest optimale. Vi ligger i Ringe tæt på Odense, hvis du ønsker at komme forbi.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 62 62 14 01, sende os en mail på ra@peamaler.dk eller via vores kontaktformular.

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​