Pulverlakering

Pulverlakering er en god løsning, når det drejer sig om metalemner. 

Økonomisk er det det bedste valg og det giver en rigtigt godt slutresultat i forhold til almindeligt malerarbejde. Ved pulverlakering er der et stort spektrum af farver at vælge imellem, og på finishdelen er der også mange muligheder. Resultatet bliver altid godt med en overflade, der er meget modstandsdygtig over for ridser og slag. Det er ligeledes en lakeringsform, hvor resultatet er meget vejrbestandigt og kan holde i lang tid.

Pulverlakering i alle størrelser

Hos P. E. Andreassen A/S kan vi håndtere både små og store emner. I vore anlæg kan vi arbejde med emner på op til 3 meter i både højden og bredden og med en længde på op til hele 15 meter. Derfor er ingen opgaver for små og, næsten, ingen opgaver for store til os.

Pulverlakering ligner måske maling, men det er pulver, der påføres emnerne, hvorefter det i vore to store kammerovne smelter sammen med emnet og hærder.

Derfor er det naturligvis vigtigt med en ordentlig forbehandling før pulverlakeringen. Kontakt os gerne for et tilbud på det arbejde, du skal have lavet.

Miljøvenlig lakeringsform

Ved pulverlakering anvendes overhovedet ingen opløsningsmidler. Det er derfor langt den skånsomste og mest miljøvenlige lakering, der findes. Naturligvis kan du også regne med, at alle miljøregler er overholdt ved påføringen af pulveret. 

Få et uforpligtende tilbud på telefon 62 62 14 01, via vores kontaktformular eller på ra@peamaler.dk. Vores produktionsanlæg ligger i Ringe - ikke langt fra Odense på Fyn.

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​