Professionel komposit-belægning og coating af pumper​

P.E. Andreassen A/S er en af landets førende virksomheder inden for professionel overfladebehandling såsom komposit-belægning og coating af pumper. Vi har 7.000 m2 produktionslokaler og et kompetent arbejdsteam på ca. 40 mand. Vi holder til i Ringe på Fyn, hvorfra vi servicerer kunder fra hele landet.

En keramisk belægning (komposit coating) anvendes med stor succes i pumper til fjernvarme, marine, kraftværker, spildevand, drikkevand, svømmebad, dambrug og kemi. Coating af pumper forlænger pumpernes levetid i hårde miljøer. Det er en effektiv og enkel måde at nedbringe energiforbruget på. Energibesparelsen vil typisk ligge i intervallet 5-10% på årsbasis i nye pumper.

Komposit coating i materialer med høj tæthed og vedhæftning

Vi har et tæt samarbejde med Belzona, som har været anvendt i over 20 år i Danmark. Belzona kompositmaterialer påføres typisk emner af metal eller beton for at give en særlig beskyttelse mod korrosion, slid, kavitation eller kemikalier. Materialerne til komposit coating har en særlig høj tæthed og vedhæftning, hvortil de er armeret med partikler af keramik. Det gør dem særligt slidstærke.

Belzona komposit-belægning anvendes på en lang række emner, typisk af metal eller beton, til beskyttelse imod korrosion fra saltvand, sand eller kemikalier. Det kan fx være coating af pumper, snegle, ventilatorer, tanke, rør osv.​

Kontakt os for at høre mere om komposit-belægning

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for komposit coating, fx coating af pumper? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med komposit-belægning.

Ring til os allerede i dag på telefon: 62 62 14 01 eller send os en e-mail på: rolf@peamaler.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig!​

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​