Autoreklame​

For os hos P. E. Andreassen A/S i Ringe er autoreklame et vigtigt arbejdsfelt. 

Det bliver mere og mere vigtigt, at reklamere for sin virksomhed, og da virksomhedens biler kører rundt på vejene og bliver set af mange, er det oplagt at prioritere dette område i firmaets markedsføring. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken autoreklame man vælger.

Autoreklame på mange måder

Vi har en moderne skilteafdeling med fagligt dygtige og kreative medarbejdere. Derfor tilbyder vi mange forskellige løsninger indenfor reklamering på biler. Blandt andet kan vi, ud over den almindelige autoreklame, tilbyde dig reklame med solfilm eller sågar med folieindpakning af hele bilen. Vi har vores egen folieplotter, og kan derfor også færdiggøre produkterne hurtigt.

Hvordan skal bilen se ud?

Med vort brede felt og vores store erfaring inden for autoreklame, kan vi altid give dig den bedste vejledning, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige autoreklame. Nogle kunder vælger et motiv, der skal udsmykke og brede sig ud over hele bilen, andre vælger en mere enkel og stilren reklame, hvor firmaets navn og logo træder tydeligt frem og bliver det markante. Uanset, hvad du er til, eller hvilke overvejelser du har, giver vore dygtige medarbejdere gerne forslag til løsninger. 

Vi har altid som vort fornemste mål at få tilfredse kunder.

Ønsker du rådgivning eller en uforpligtende snak om reklamering på biler, så tøv ikke med at tage fat i os. Ring på 62 62 14 01 eller send os en mail på ra@peamaler.dk.

​Eksempler på vores arbejde med autoreklame

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​