Serigrafi

​Når du går tur i statsskovene, møder du altid røde stolper med små skilte, der fortæller, at det er statsskov og fx, om man må medtage hund eller ej. Dette er et godt eksempel på serigrafi.

Hvad er serigrafi?

Serigrafi er en gammel trykkemetode, der også kaldes rammetryk eller silketryk. Ved serigrafi kan man overføre et motiv, fx et fotografisk motiv til et hvilket som helst materiale. Motivet overføres ved, at der presses trykfarver gennem en dug, hvor det kun tillades farven at komme igennem, der hvor motivet skal være. Denne dug var oprindeligt af silke; derfor navnet silketryk.

Lang holdbarhed

Serigrafi er en gammel, gennemprøvet grafisk teknik, som giver en rigtig lang holdbarhed. Derfor anvendes det ofte til fx vejskilte og reklameskilte. 

Hvordan arbejder vi med serigrafi?

Hos P. E. Andreassen A/S er vi glade for den gamle serigrafiteknik. Den giver os mulighed for at lave nogle smukke skilte, som er præcise i farverne, fremtræder med en fin overflade og holder længe, uanset hvor de placeres rundt omkring i det danske landskab.

Vi har fremstillet mange serigrafiske skilte; særligt til visuel skiltning, både i naturen, som tidligere nævnt, men også for kommuner, foreninger, campingpladser mv. Måske overvejer du også at få lavet skilte i denne særlige kvalitet. Du vil ikke fortryde det, men kontakt o​s, så kan vi drøfte mulighederne.​

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​