​Sandblæsning

​Når det ikke er nye emner, der skal males, er det vigtigt med en grundig forbehandling. Det er afgørende for holdbarheden af den efterfølgende lakering, at den rigtige forbehandling finder sted før emnerne males. En god metode til at fjerne, hvad der måtte være af gamle malingsrester, rust, fedt og andre fremmedelementer, er sandblæsning. Der vil også ofte være rester af glødeskallen tilbage på metallet, som heller ikke må sidde tilbage, når emnerne skal lakeres.

Hvordan foregår sandblæsning?

Ved sandblæsning blæses små sandpartikler op i høj hastighed ved hjælp af trykluft. På den måde bliver overfladen slebet og denne sandblæsning sikrer, at overfladen på emnerne bliver fuldstændig ren. 

Desuden frembringer sandblæsningen en ensartet ruhed på emnerne, som er afgørende for at den efterfølgende lakering får en god vedhæftning til materialet. Dette er også nødvendigt for at resultatet efter malerarbejdet ser ensartet ud.

​Få udført arbejdet hos os

Når vi sandblæser emner hos P. E. Andrassen A/S i Ringe, kan vi arbejde med store emner. Faktisk kan vi sandblæse emner på op til 4 meter i højden og 4 meter i bredden. Vort anlæg kan desuden arbejde med emner på helt op til 12 meter i længden. Vi giver dig meget gerne et tilbud på det arbejde, du skal have lavet, og vi garanterer altid, at det bliver udført professionelt på vort anlæg i Ringe nær Odense på Fyn.

Kontakt os på telefon 62 62 14 01, på ra@peamaler.dk eller via vores kontaktformular.

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​