Pumper​

En keramisk belægning anvendes med stor succes i pumper til fjernvarme, marine, kraftværker, spildevand, drikkevand, svømmebad, dambrug og kemi, hvor den forlænger pumpers levetid i hårde miljøer.

Det er en effektiv og enkel måde, at nedbringe energiforbruget på. Energibesparelsen vil typisk ligge i intervallet 5-10 % på årsbasis i nye pumper, og det er ikke unormalt med en tilbagebetalingstid på omkring et år på investeringen. Brugte pumper vil typisk opnå en endnu større energibesparelse, da de er blevet mere slidte og ru i overfladen, end da de var nye. Dette skyldes den glattere overflade af kompositten i forhold til den mere ru sandstøbte overflade. Den keramiske overflade er mere bestandig overfor korrosion og slid fra de medier, der pumpes. Det betyder en langt længere levetid for den coatede pumpe og mindsker behovet for vedligeholdelse.​

P.E. Andreassen A/S kan hjælpe med at reducere risiko for nedetid og unødvendige omkostninger, da vi har stor erfaring indenfor området og kan tilbyde alt fra A til Z. Vi har gode samarbejdspartnere indenfor pumpeindustrien, som er gearet til alt indenfor renovering af pumper.

Vi arbejder med Belzona-produkter, som er den største udbyder af komposit.  Vi har derfor mange muligheder, for netop at ramme vores kunders behov.

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​