Facadeskiltning  og skilte tilbydes

Vi arbejder med facadeskiltning og skilte i det hele taget i hele Danmark. At arbejde over hele landet har været med til at give os den store erfaring, som vi hos P. E. Andreassen A/S arbejder på baggrund af. 

Vi fremstiller alle former for skilte; det kan være små vejvisningsskilte, så kunder/leverandører finder rundt på virksomheden, eller skilte til dørene i de forskellige afdelinger. Vi fremstiller alt inden for skilte; fx også bannere.

Skilte med mange forskellige muligheder

Da skilteafdelingen med tiden har varetaget flere og flere forskellige opgaver, har vi lavet en større og mere dybdegående hjemmeside, hvor du kan finde inspiration eller blive klogere på hvad vi kan tilbyde:

www.pictosign.dk

Rådgivning og vejledning til facadeskiltning

Facadeskiltning kan udføres på mange måder. En aluminiumsplade med bemaling på har været gængs i mange år, og er fortsat en fremragende måde at lave et godt og holdbart facadeskilt på. 

Der er mange andre muligheder; Eksempelvis hvor bogstaverne til facaden udstanses ét for ét og påsættes direkte på væggen. Dette giver også mulighed for at tænke kreativt i forhold til det visuelle udtryk; fx hvor et bogstav er anderledes, fordi det kan være symbol på det, virksomheden fremstiller.

Få et uforpligtende tilbud her eller ved at ringe på telefon 62 62 14 01 eller skrive til os på lm@peaskilte.dk. Vi holder til i Ringe nær Odense på Fyn.

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​