Anvendelsesområder

Kompositmateriale anvendes i dag på en lang række emner. Typisk anvendes de på metal og på beton som effektiv beskyttelse imod korrosion, slid og kemikalier. Udover pumper, belægges ofte ventilatorer, da det hindrer påbagningen af uønskede belægninger. Energiforbruget til pumper og ventilatorer falder typisk 5-10 % efter en coating med Belzona komposit, da man opnår en særlig glat og slidstærk overflade.

Det er ligeledes muligt at reparere skader på slidte dele med kompositmaterialer. Hertil anvendes en særlig spartelkomposit, som på den rette rensede og rugjorte overflade har en vedhæftning og en styrke, som gør at selve reparationen er stærkere end det materiale den typisk er påført på. Reparationen anvendes ofte i de tilfælde, hvor det er bekosteligt eller meget vanskeligt at fremskaffe nye dele.

Endelig kan kompositmateriale anvendes på emner, hvor der er meget slid fra partikler i det medie der transporteres. Det kan være stenmel, sand, kulstøv eller andre produkter, som på kort tid kan erodere eller bortslide selv stærkt metal - evt. i en kombination af temperatur og korrosive omgivelser. Kompositmaterialerne vil dels modstå sliddet, samt den korrosive påvirkning og derfor give emnet en stærkt forlænget levetid.​

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​