Pyloner fremstilles med stor erfaring

Pyloner behøver ikke være så høje som dem på Storebæltsbroen for, at de kan ses. Men i dag bliver pyloner anvendt af rigtig mange virksomheder og institutioner, og det er en fremragende måde at gøre opmærksom på sig selv på. En pylon er et selvstændigt, fritstående skilt, som fortæller om virksomheden eller institutionen. Det er naturligvis vigtigt, at vælge en pylonhøjde og –format, som har et udtryk, der passer til din virksomhed. Vi vejleder dig gerne frem til den rigtige størrelse, form og farve på din pylon.

Former og farver

​Pyloner har ofte en buet form; dette får dem til at virke mere behagelige at se på. Ud over firmaets eller institutionens logo kan pylonen indeholde informationer om virksomheden eller institutionen. En del pyloner indeholder også vejvisning til, hvordan man finder frem til det rigtige sted.

Mange af vore kunder vælger en lysindlægning i pylonen, således at logo og navn bliver fremhævet, når det er aften. Det kan være ved hjælp af enten lysstofrør eller de nye LED-pærer.

Vi tilbyder pyloner i alle størrelser

Hos P. E. Andreassen A/S har vi stor erfaring i at fremstille pyloner til mange forskellige virksomheder og institutioner og med forskellige formål. Vi har leveret pyloner til mange steder i Odense, på Fyn og i resten af landet, og der er ingen opgaver, der er for store for os.

Ønsker du at være mere synlig omkring din virksomhed? Så kontakt os her, og hør mere om mulighederne på området. Du kan også ringe til os på telefon 62 62 14 01 eller sende en e-mail til ra@peamaler.dk.

​Se eksempler på vores tidligere arbejde herunder

     P.E. Andreassen A/S

     Find os

P.E. Andreassen A/S

Krogagervej 3

5750 Ringe​

​​

CVR: 77556311

Salgs- og leveringsbetingelser

     Kontakt os​